سفارش تبلیغ
صبا ویژن
وبلاگ اطلاع رسانی بهاریون، فرهنگی اجتماعی اقتصادی ورزشی
پیام مدیریت وبلاگ :
با سلام خدمت شما بازدیدکننده گرامی ، به این وبلاگ خوش آمدید . لطفا برای هرچه بهتر شدن مطالب این وبلاگ ، ما را از نظرات و پیشنهادات خود آگاه سازید و به ما در بهتر شدن کیفیت مطالب وبلاگ یاری رسانید .

rss

درباره ما


قالب میهن بلاگ تقویم جلالی

موضوعات مطالب
آرشیو مطالب

آمار و امکانات

برخی از افراد سودجو و کلاهبردار به تازگی با استفاده از غفلت و ناآگاهی مردم با استفاده از شگردی جدید اقدام به کلاهبرداری میلیاردی از مشترکان تلفن همراه می کنند.

این افراد با ارسال پیامک هایی برای مشترکان تلفن همراه آنها را تشویق به ارسال پیامک شرکت در قرعه کشی و یا دریافت خدمتی تشویق می کنند و درقبال آن مبلغی از حسابشان کسر می کنند.

دراین پیامک ها مشترکان تلفن همراه با پیام های تبلیغاتی و متن های وسوسه انگیز برای شرکت در بخت آزمایی و قرعه کشی وسوسه می شوند.

نمونه این پیامک ها به این شرح است: "جایزه، جایزه" در قرعه کشی خودرو ما شرکت کنید با ارسال این پیامک فقط 50 تومان از شما کسر می شود. یا "با ارسال یک پیامک خالی به کد 67 100 از تخفیفات و حراجی های برندها "مطلع شوید.

" آفتاب شما را نسوزاند آدرس عینک فروشی ها را از ما بخواهید

این پیامک را به کد 10020 ارسال کنید.

40 سکه طلا برای 40 نفر. پیامک خالی را به 31 70 ارسال کنید هر پیامک 75 تومان.

این پیامک های تبلیغاتی کوچک با متنی ساده، در واقع ابزاری برای کلاهبرداری بزرگ برخی سودجویان هستند تا به ثروتی حساب شده دست یابند.

با یک حساب سرانگشتی درصورتی که تنها 10 درصد از دریافت کنندگان پیامک ها هریک مبلغ 50 تومان از حسابشان کسر شود و به حساب آن شرکت و یاد فرد واریز شود بدون زحمت چند میلیارد تومان عاید سودجویان می شود.

این درحالی است که بطور عادی هزینه یک پیامک انگلیسی 222 ریال و به ازای هر صفحه و پیامک فارسی 89 ریال محاسبه می شود.

نکته قابل توجه آنکه درآمد یاد شده فقط بابت یک پیامک است و حال آنکه شرکت های سودجو فقط به یک پیامک بسنده نکرده و بیش از 10 نوع پیامک با متن های مختلف برای سودجویی بیشتر به شماره مشترکان همراه اول ارسال می کنند.

همچنین برخی از این شرکت ها در تماس با مشترکان و با اعلام اینکه برنده لوازم خانگی و ورزشی شده اید از فرد خواسته می شود مبلغی را به شماره حسابی برای ارسال جایزه شان واریز کنند تا بتوانند جایزه را تحویل بگیرند.

درصورتیکه یکصد هزار نفر از جمعیت پایتخت اقدام به واریز مبلغی حدود 30 هزار تومان به این حساب کنند حدود سه میلیارد تومان عاید این افراد می شود.

در کنار این شرکتها شرکتی هم با جعل نام امداد خودرو اقدام به اخاذی از شهروندان می کند به این شیوه که به مشترکان اعلام می کند بابت عضویت مادام العمر 70 هزار تومان بپردازید در مقابل از 15 درصد تخفیف بیمه ثالث و 25 درصد تخفیف بیمه بدنه برخوردار شوید.

فال قهوه و دریافت مشاوره تلفنی از دیگر شگردهای این افراد برای خالی کردن جیب مشترکان است و مشترکان غافل ازاینکه در تماس بابرخی از این پیش شماره ها هر دقیقه 500 تومان از حسابشان برداشته می شود.

برخی از افراد مدعی هستند هزینه تمام پیامک های ارسالی تبلیغاتی بین شرکت خصوصی ، ‌اپراتور و شرکت مخابرات بر اساس سهم تعیین شده تقسیم می شود.

با پیگیری های خبرنگار ایرنا، مسوولان شرکت مخابرات ایران از ارسال این پیامک های تبلیغاتی اظهار بی اطلاعی کردند و این دسته از پیامک های تبلیغاتی را بی ارتباط با مخابرات دانستند.

آنان افزودند: پیامک هایی که به منظور تبلیغات از سوی شرکت مخابرات ارسال می شود کاملا تحت کنترل است و با کد 4 رقمی ارسال می شود.

این مسوولان از شهروندان خواستند در صورت مشاهده پیامک های تبلیغاتی مشکوک مراتب را به شرکت مخابرات اطلاع دهند.

این درحالی است که چند هفته گذشته "خسرو دانشجو" سخنگوی شورای شهر تهران بر وضعیت ارسال پیامک های تبلیغاتی و کسب ثروت های قابل توجه بدون نظارت در پایتخت انتقاد کرد و از مسوولان خواست برای جلوگیری از متضرر شدن مردم اقدام فوری انجام دهند.

 


قشم آنلاین

انواع کد های جدید جاوا تغییر شکل موس